Splošni pogoji uporabe spletne strani nisiokejpovejnaprej.si

1. Uvod

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma in bila nadgrajena v projektu s finančno podporo Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa Norveškega finančnega mehanizma ali Programa Evropskega socialnega sklada.

2. Vsebina spletne strani

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega narave in služijo predvsem informiranju. NIJZ se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletni strani resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Zaščita avtorskih pravic

Ta spletna stran je izključna last NIJZ, zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta.

4. Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletne strani, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletno stranjo in s pomočjo katerih denimo spletna stran lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vašem računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

5. Zunanje povezave

Del spletne strani www.nisiokejpovejnaprej.si so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

NIJZ si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku naše spletne strani pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno stran cepimose.si soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.