Klara Leben (@inbedwithklara) je mnogim poznana kot Instagram vplivnica, uspešna podjetnica, lastnica znamke INBED, voditeljica in ustvarjalka svojega podkasta ter nenazadnje nosilka naziva »nutrition, health and wellness coach«. S svojimi sledilci in poslušalci rada deli vsebine o mentalnem zdravju, zdravem načinu življenja, zaupanju vase, delu na osebni rasti, pomenu telesne vadbe in rutin, pogosto pa se loti tudi bolj občutljivih tem, s katerimi želi odkriti, naslavljati in s tem podirati tabuje. Njena velika želja oziroma upanje je, da s svojim delom dela za ljudi dobro, jih spodbuja in pomaga, da »se najdejo«.

»Danes se večino dni zbuja z veseljem, motivirana in radovedna, kaj bo prinesel dan. Ni pa bilo vedno tako …«, ne skriva Klara. Danes brez težav govori o svojih stiskah iz preteklosti in o soočanju z njimi. Z upanjem, da s svojo izkušnjo pomaga tudi drugim, ki imajo podobne izkušnje, se je pridružila kampanji »Nisi okej? Povej naprej.« in postala njena ambasadorka.

Eno izmed pomembnejših Klarinih sporočil, ki si ga velja zapomniti pa je: »Vse kar iščeš je že v tebi. Uspeh in lepo življenje nista rezervirana samo za peščico ljudi. Tukaj si, da vse to čutiš tudi ti. Sprejmi odgovornost za svojo srečo in poišči pomoč, ko sam_a pač ne zmoreš

Vabimo te, da si več o Klarini osebni zgodbi prebereš na naslednji povezavi.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.
I Accept